tirsdag 3. juli 2012

Vi har vært i Florø i to dager. En del av servicen i Florø havn er å få levert nystekte rundstykker "på døra" hver morgen. Det er en trivelig liten by, med en travel turisthavn. Hyggelig å oppleve litt liv rundt seg, men vi foretrekker helst stille havner.

Før vi dro insisterte Skippern på at vi skulle kjøpe et sjørøverflagg og heise det i salingshornet. Jeg var vel ganske tydelig på at det fikk være måte på å være harry, inntil jeg fikk forklart hvorfor. Båter med barn som ønsker seg lekekamerater, signaliserer dette med sjørøverflagget. I Ålesund fant vi endelig en butikk som hadde dette, så nå har også vi heist lekeflagget. Hittil har vi ikke fått napp, men det er ennå tidlig i sesongen, så det er ikke så mange småbarnsfamilier på tur ennå.

                                                        Harryflagg aka lekeflagg

Det var helt vindstille i dag, så vi kjørte kun med motor. Grått underveis, men vi slapp regnet før vi kom i havn. Målet for dagen var Askvoll, det tok oss ca tre timer å komme oss hit. Kart over området: http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_fjordakart/

Vi ligger i sentrumshavnen, med mange små butikker i nærheten. Storpia og Skippern gikk som vanlig straks på oppdagelsesferd, og kom tilbake med favnen full av herlige blomster.

4 kommentarer:

 1. ...Så artig å lese om livet dere lever til sjøss! OG VI SES JO SNART - KLEM :-)

  SvarSlett
 2. så trivelig å komme heim fra hytta å finne så mye nytt fra dere!gleder meg å se at dere alle takler båtlivet på en så fin måte.Beskrivelsene er så gode at jeg føler jeg nesten er sammen med dere.Bakekveld for meg!Buketten var nydelig,sånne må jeg vel lage til konfirmasjonstreffet fredag.Masse hilsner og klemma til dere alle fra meg.Ha en fin seilas videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Gleder oss at dere har glede av bloggen :) Klemma fra oss.

   Slett