onsdag 4. juli 2012

Ny dag med helt greit vær, varmt men grått og regnbyger. Tar gjerne dette duskregnet framfor de åpne slusene vi hadde på Silda.

Vi satt lenge i går kveld og diskuterte hvordan vi skulle legge opp ferden i dag. Et av problemene er at mange luftspenn og broer ikke er merket med høyde på kartprogrammet vårt. Vi søkte på forskjellige kart på nett, men ble ikke mye klokere. Båten rager 21 meter, og det er dermed en del broer vi ikke går under. Tilslutt bestemte vi oss for å prøve en rute lenger ut mot havet, med noen få luftspenn.Ferden gikk innimellom disse holmene, vi tråklet oss framover. Luftspennet her viste seg å være 35 meter over høyvann, så da var det god klaring. Vi så mange fine bortgjemte steder langs denne biten. Storpia mente hun godt kunne bo her.

Storpia kjenner på litt uro i kroppen innimellom. Vi aktiviserer henne så godt vi kan, men underveis til neste stopp kan vi ikke kompensere for all aktiviteten hun er vant i med i barnehagen. Heldigvis er hun veldig glad i å tegne og kan leke seg selv i lange stunder. I tillegg har hun funnet flere turnemuligheter ombord.


I dag hadde vi en litt lengre økt. Det tok oss seks timer fra Askvoll til Fedje. Første delen av turen gikk for motor, så fikk vi luftet seilene litt på slutten. 

 

                                                   Fedje

Vi har ikke sett noe av øya ennå, siden det ble middag og kveldsstell med en gang vi la til kai. Lissmor la seg i smultringen sin med sin nye yndlingsdings, tannkosten, og sover nå søtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar