fredag 13. juli 2012

I går kveld nøt vi stillheten inne i en bukt i Blindleia. Det var en behagelig kontrast til den travle havnen i Kristiansand. Vi satt på dekk og koste oss med et glass vin før vi tok kvelden.

Vårt nye mannskap hadde en god første natt ombord. Etter en stor felles frokost, startet vi på dagens lille etappe. Vi gikk rolig for motor videre innover Blindleia. Det er veldig mye finnavigering i disse farvannene og det er trange passasjer. Vi la til kaien nedenfor hytta til Skipperns bror, og var der hele dagen. På ettermiddagen bestemte vi oss for at vi ville videre, og vi gikk videre oppover langs Sørlandskysten.

Vi kom ikke under broen til Lillesand og måtte dermed ta veien utenom. Det ble en kort men fin seilas inn til Lillesand. Det var et vakkert skue å komme inn hit, en sjarmerende Sørlandsby. Damene ombord ble umiddelbart inspirert til å bytte ut fleece med kjole og lipgloss, så bars det på en liten spasertur for å inspisere byen. Det er tydeligvis flere som trives på Sørlandet, vi gikk oss for andre dag på rad rett på en av mine trivelige kollegaer.

                                                   Lillesand havn


Vi koser oss veldig med besøk ombord. I tillegg til hyggelig selskap, får vi bonuser som hjelp med barna og servering av nydelig middag. I dag ble det grilling på båtens gassgrill, en fin liten luksus. Nå nyter vi solnedgangen på dekk og venter på desserten. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar