søndag 15. juli 2012

Jeg skulle gjerne ha tilbragt hver natt i en uthavn. Stillheten og nærheten til naturen tiltaler oss veldig. Men når man har seilbåt, er det det evige spørsmålet om båtens strømbeholdning. Og det går alltids litt strøm uansett. Før vi kastet loss i dag, gikk jeg, Skippern og Storpia en liten tur på berget mens vi hadde barnevakt til Lissmor som sov.

"der borte er Danmark"
 
                                                            Små vekster kliper seg fast i berget
                                                       

Vi startet på turen mot Grimstad utpå formiddagen. Underveis fikk Hønemor i besøksgjengen prøve roret. Etter litt testing gikk det kjempefint. Vi hadde stort sett platt lens hele veien. Jeg hadde glemt å følge med, skulle bare kaste litt brødrester, kaster det over babord rekke under styrbord lens, og slenger dermed maten rett i ansiktet på henne. Hyggelig av meg.

Vi møtte flere seilbåter som gikk kryssen mot oss, og det fint å se de hvite seilene nærme seg fra horisonten.

Vi var veldig fornøyd med å komme fram til Grimstad. Dette er en veldig godt organisert havn med gode fasiliteter. Jeg fikk gjort unna litt klesvask, og en stund så vi ut som en liten sigøynerleir.  Nå har reveljen gått klokka ni, flagget er tatt ned og vi koser oss med godt selskap.

2 kommentarer:

  1. sørlandet er fint og vi forstår dere har hatt mange opplevelser.Håper storpia er i god form igjen.vi har fått nytt besøk nå og er hjemme en liten tur.drar til hytta igjen idag og håper på litt solskinn.ønsker dere god tur vider!store bestemorklemma sendes

    SvarSlett
  2. Storpia var heldigvis i like god form igjen samme kveld. Fikk overtalt henne til å ta av plasteret etter en dag. Kos dere på hytta!

    SvarSlett