onsdag 25. juli 2012

Nå har båten snudd. Skippern dro fra Kragerø kl. 7 i morges. Været var ruskete fra starten av. Han gikk innom Risør for å fylle diesel, og gikk så innaskjærs til Arendal. Han kom fram i 15-tiden, godt fornøyd med distansen, men sliten. Han nytter på å skifte filter og mekke litt mens han har båten for seg selv.

Jeg og jentene koser oss hos Gommo. Vi skal være her til fredag, da får vi skyss tilbake til båten. Deretter fortsetter vi hjemturen sammen. Vi gleder oss til Vestlandskysten igjen, til mer ro og plass enn det er her.

Jeg vil fortsette å skrive og legge ut bilder av dagene våre ombord, så heng med oss videre!

4 kommentarer:

 1. Takk for herlige dager sammen med dere!!! Det var virkelig kos!! Jeg gynget hele kvelden etter jeg fikk haik med "toget" en times tid, så at dere er der på ukesvis er beundringsverdig!!:)
  Klæm fra gumor;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk likens, vi kosa oss veldig vi og :) Vi gynge jevnt, så d e ein vane no ;) All jentan e tilbake ombord no. Klemma tilbake!

   Slett
 2. Så koselig at dere kunne være sammen!glede!kos dere hos gommo og hils masse!Nyt sommervær mens dere kan.Her er det som vanlig regn men vi har det bra.Masseforberedelser til stand imorgen Spent!kos og klem fra bestemoren

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk fer d, d va fine daga. Sett pris på d alle mann. No e vi kommi ombord igjen. Lillesand no. Får sjå kor langt vi kjæm i mårra. Lykke te m stand. Klemma fra oss.

   Slett