torsdag 12. juli 2012

I dag kom dagen Storpia hadde ventet på, vi skulle endelig besøke "Mommeby". Vi kom til dyreparken i rimelig tid og gikk klar av de største køene tidlig på dagen. Området er veldig stort, vi hadde ingen ambisjoner om å få sett alt. Det ble mer enn nok med Kaptein Sabeltann, Kardemomme by og løvene. Vi var heldige med været, behagelig temperatur og stort sett oppholds.

                                                 Den Sorte Enke

Vårt nye mannskap hadde allerede mønstret på da vi kom tilbake til byen. Hanen i flokken hadde hatt et ublidt møte med det våte element. Landgangen var litt upålitelig, og han falt ned i vannet mellom båten og kaia! Litt betuttet ble han hjulpet opp på kaia igjen.

Vi møtte dem i gågata og ruslet nedover mot havna sammen. Etter litt proviantering og mye omorganisering, kom vi oss avgårde igjen. Noe sent mente den unge, strenge havnevakten, men vi ba så meget om unnskyldning.

                                               Fin bør ut fra Kristiansand

Det kom en del vind og bølger inn fra Skagen, så vi rigget ganske beskjedent. 


Turen videre var herlig i vakker Sørlandsidyll. Vi så den ene sjarmerende bukten etter den andre. Her er det mange som er så heldige at de har en perle. Vi smøg oss innover Blindleia og fant etterhvert en liten småbåthavn hvor vi fikk klemt inn båten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar