fredag 20. juli 2012Båten ligger trygt og godt her ved holmen. Det er uvant for oss som har stor forskjell på flo og fjære hjemme. Ingen ville dra herifra i dag, hvorfor dra videre når man har det topp der man er?

Karene dro ut i natt for å lyse etter krabber. De rodde rundt i to timer før de returnerte uten å ha sett en eneste krabbe. Forholdene skulle visstnok være perfekte for krabbefisking, men det hjalp lite.Været var varmt og deilig fra morgenen av. Jeg hadde en treg start, noe som gjorde godt. Jentene var i full sving med krabbefisking og plukking av sniler i fjæra fra tidlig av. De dristet seg etterhvert til å bade, og den lille gjesten vår sverget på at det var glovarmt!


Også i går så vi den ene bygen etter den andre inne ved land. Her ute i skjærgården har det vært mye bedre vær. Middagen spiste vi på dekk mens vi hørte tordenskrallen rulle der inne. Det kom en liten skur utpå ettermiddagen, men nå har det klarnet opp igjen. 


I morgen drar vi inn til Risør. Der mønstrer gjestene våre av for å returnere til hjem og jobb.

1 kommentar:

  1. Ser ut som dere har det helt herlig da!!! var ute i fjorden en tur i dag vi også til tross for regnbyger hjemme, og det skulle lønne seg:) sol og lettskyet var heller å foretrekke!:)

    SvarSlett