onsdag 18. juli 2012

Vi ville være i ro en dag, så vi bestemte oss for å tilbringe en natt til ved Klokkøya. Vi har ingen problemer med å få tiden til å gå. Det var endelig varmt nok til at Skippern kunne henge opp hengekøya. Jeg fikk en kort lesestund før det ble folksomt oppi der.


Storpia ble litt rastløs, og da var gummibåten god å finne. Skippern fikk god hjelp til å pumpe den opp, og etterpå ble det mange runder rundt båten.


Jeg hadde lyst til å strekke på bena, så vi plasserte hele gjengen oppi båten og rodde i land. Det ble en liten familieutflukt før middagen.

I dag dro vi fra Klokkøya i ellevetida. Turen inn til Tvedestrand var herlig. Været var varmere i dag, og vi var stort sett på dekk hele tiden. Vi hadde platt lens med litt motorstøtte hele veien.

Det var fint å komme inn hit, dette er en av de roligste havnene vi har kommet til på Sørlandet. Vi ligger langs kaia før første gang på lenge. Dette er virkelig en søvnig Sørlandsby.
Vi hadde avtale om å plukke opp nye gjester her i Tvedestrand. Familien på fire mønstret på i ettermiddag. Det var et spesielt gjensyn for Skippern. Skippern traff mor og far i familien når de seilte på jordomseiling samtidig. De seilte store deler av ruten samtidig, og stilte opp mer enn en gang når Skippern trengte en hjelpende hånd.

Det var full klaff mellom Storpia og jenta deres. De er jevngamle, og falt umiddelbart inn i engasjert lek. Lillebror ble aller nådigst tatt inn i varmen etter litt mekling. De to snuppene deler lugar, og har ennå ikke sovnet. Gutten deres ville veldig gjerne at skuta skulle gå videre i dag, men godtok etterhvert at vi skal ligge i ro her i natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar