lørdag 14. juli 2012

I går kveld nøt vi en vakker solnedgang over Lillesand gjestehavn.


Dagen gikk med til å vandre i byen, gå innom små galleri og se i butikker. Utpå dagen var vi så heldige å få besøk av Skipperns søster og samboer. De kjørte innom på veien fra Kristiansand, noe vi satte stor pris på.

Storpia var så uheldig å få et veldig ublidt møte med dørken mens hun turnet i dag, og det måtte stort plaster til. Nå går hun rundt som en liten julenisse med stor hvit kompress på haken. Heldigvis berget både tunge og tenner.

Vi gikk fra Lillesand i sekstiden og hadde flere forskjellige alternativ for kvelden. Skippern kjøpte "Havneboken, de beste havner fra Svenner til Lista" i dag. Den ser ut til å være et kupp. Vi gikk i en times tid før vi kom fram til en vakker uthavn, Ålesøya (58''14,79'N 08''29,57'E). Her har vi selskap av et par andre båter, en svane og forskjellige sjøfugler. De to i nabobåten følte behov for å avbryte nakenbadingen når vi kom inn hit, og nå har duggen på kalesjen etterhvert lagt seg...

Storpia pleier alltid å spørre om hvor vi har parkert, og i dag må jeg si meg enig i at vi har parkert. Her er det brådypt, vi ligger for anker med nesen inn i berget. Båten beveger seg ikke en millimeter med anker og 20 meter ankerkjetting ute. Det sitter godt, Skippern måtte gi god fart for å komme inn mot land.


Her er noen bilder av utsikten vår i kveld.
Vi tror ferden går til Grimstad i morgen, men tiden vil vise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar