torsdag 28. juni 2012

Da jentene startet dagen, hoppet Skipperen rett opp på dekk og startet båten. Frokosten ble inntatt i storkøya, mens Storpia så på Barbiefilm. Jeg puslet med Lissmor til det var på tide med dupp, og da slumret jeg også litt. En deilig og rolig start på dagen.

Vi seilte platt lens store deler av dagen. Skippern sverger da til wing on wing, en seilføring han brukte mye da han krysset Atlanteren. Det kan bli litt vipping fra side til side, men det var stort sett stabilt i dag. Mener å ha funnet ut at kniseterskelen til Skippern er ved ca 8 knop, da bobler det jevnt bak rattet.

                                                   Wing on wing


Vi treffer alle slags farkoster langs leia, små og store. Denne mudderbåten traff vi på rett sør for Fjørtoft.Vi bestemte oss for å stoppe på Vigra en tur, før vi dro inn til Ålesund. Brukte ca. 5 timer dit. Vigra er kjent for sine strender, Blimsanden er den mest kjente. Vi nøyde oss med en liten strand rett ved båthavna, siden rekkevidden vår til fots ikke er så stor. Sanden var hvit og silkemyk, herlig å leke i.


Tiden fløy mens vi bygde slott og bondegård. Storpias kunstnersjel kom nok en gang til uttrykk. Hun lagde et lite arrangement av det hun fant på stranda.Vi startet fra Vigra ca kl 15. Kulingen som var meldt ga oss god fart inn mot Ålesund, vi var da oppe i 10 knop! Ny rekord for oss. Solskinn og litt kald vind når vi kom inn til Ålesund sentrum. Sist gang vi var her, var Storpia i magen.

                                         Utsikten vår i kveld.

I morgen skal vi til Atlanterhavsparken. Store og små gleder seg.


2 kommentarer:

  1. STILIGE bilder. Jammen er dere tøffe dere i bølger og ramsalt sjø, men ser ut som dåkk har evne te å kos dåkk å. KATTA; SORRY!!!! Æ missa geburstagen din. Skal gjørra det godt med pakke når dåkk kjæm te Vestfold. Hipp hipp hurra for deg:) Stor klæm

    SvarSlett
  2. Det går bra ja :) Takke fer det!

    SvarSlett