mandag 25. juni 2012

Vi hadde en koselig dag i Kristiansund med besøk og byvandring. Heldige oss fikk besøk av ei venninne og jenta hennes. Storpia var veldig glad for å få noen å leke med.

                                         Lykken er ei venninne å holde i handa.

Vi fikk handlet litt mat og forskjellige andre nødvendigheter som duftlys og fine servietter. Etter å ha puslet ferdig, konsulterte vi havneguiden. Siden gårsdagen ble ganske lang, bestemte vi oss for å ha en kortere etappe i dag. Etter å ha diskutert flere alternativ, landet vi på Hustadvika.

Vi startet fra Kristiansund utpå ettermiddagen. Været var grått og vått. Påstanden om at jeg aldri blir sjøsyk, viser seg å være riv ruskende gal. Det endte ikke med mating av krabber, men en heller apatisk tilstand. Heldigvis sovnet Lissmor og Storpia var veldig fornøyd med å se Aladdin. Da Lissmor våknet, ble det stell i sakte kino, før hun ble lagt til kvelden. Storpia satte seg sammen med Skippern og sovnet rett før vi kom i havn. Selv i tåke og regn ser det veldig vakkert ut her. Stillheten her er herlig, kontrasten er stor i forhold til å ligge midt i Kristiansund sentrum. I morgen blir det oppdagelsesferd.

                                          Hustadvika

2 kommentarer:

  1. hei, kjempeartig å følge dere her, fine bilder og fin reisebeskrivelse. Det må være en følelse av frihet å seile og bo på havet :) Og et helt annet liv en deres travle småbarnshverdag ellers. Vi gleder oss til neste innlegg.

    SvarSlett
  2. Så bra at dokk like det. Artig å dokumenter reisen vårres sånn. Det e fritt og herlig ja, stor kontrast til alle krav i hverdagen. Stor klem fra oss.

    SvarSlett