onsdag 27. juni 2012

I dag har vi hatt landliggedag. Alle ombord har vært fornøyd med det. Siden det har vært ganske varmt og oppholds i dag, har vi fått luftet godt ut av båten og vasket litt. Det blir fort skittent siden vi går inn og ut med sko, og arelaet er lite. Til gjengjeld går det fort å sveipe over gulvet. Deilig kontrast til å helgevaske huset med alle sine rom. Nå er det rent og pent en liten stund igjen. Storpia har gjort sitt for å dekorere huset på sjøen med sitt særpreg. Nå har hun tegnet dørskilt til luka

                                          Pappa, Mamma, lillesøster og kunstneren selv

Etter dupp nr. 1, gikk vi på sightseeing på Bjørnsund i samlet tropp. Lissmor elsker bæremeisen, hun er helt stille og titter rundt. Vi gikk over moloen som knytter to av øyene sammen.

                                          På tur over moloen

                                          Utsikt fra moloen

Vi fikk selskap av et par fra Ålesund som kom sent i går kveld, og la seg på yttersiden av oss. Skippern luktet lokalkjennskap, og spurte om tips og råd for ferden videre. Planen for morgendagen er å starte tidlig og dra til Ålesund. Værvarselet for ettermiddagen var ikke like fint, så vi satser på å være framme før det slår inn.

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅ sååå fin tegning. Storpia ha jammen vorti flink te å tegne, ser ut som dere har det kjempefint. Her har vi hatt en fin dag i dag, med besøk på verandaen til langt på kveld. God tur videre. Gla i dåkk aill:)
  storesøs

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho tegne og tegne den jenta, kan sitte i timesvis av og te, helt oppslukt av tegningan sin. Takker! Klem.

   Slett
 2. Da er vi hjemme igjen og dere kan tro vi liker å lese blogg fra dere.Så flinke dere er alle sammen!super dørskilt storesøster har laga og hurra for deg som styrer skuta alene katta.Her skinte sola så fint når vi kom hjem og det kjentes godt etter gråvår i Tyskland.Men vi har hatt det fint!små presanger venter på dere her hjemme.store klemmer til dere alle.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at dokk er vel hjemme igjen. Ingenting er som Vikna i solskinn :) Vi har det veldig fint. Atlanterhavsparken i mårra.

   Slett