søndag 24. juni 2012

24. juni

Vi startet fra Magerøya ca 1030 og satte kursen mot Kristiansund. Lissmor sov første duppen da vi startet, hun sover godt når vi er underveis. Katta og Storpia krøp oppi storkøya og så film en liten stund. Skippern tok det første skiftet med jentene fra morgenen av, så han ble etterhvert litt sliten. Katta tok derfor over skipperstolen fra en overraskende nølende Skipper. Vind, bølger, andre båter, plotter, seil og helt sikkert en del andre ting også, ble sjekket en og to ganger før han etterhvert tok sjansen på å gå under dekk.

                                          "Følg den røde streken. Du klare det..?" Murrr....

Det gikk da fint det, kom til og med på å skifte kurs når hurtigruta tok igjen oss. Nord-Norge passerte oss i god fart, og vi kunne se den i horisonten mesteparten av dagen.

                                         "Mamma, ta bilde tå hurteruta" Storpia følger med.

                                          Nordnorge

                                         
Den vakre naturen langs ferden bød på store variasjoner, fra flotte fjell til små holmer. Noe helt annet enn vi er vant med hjemmefra.
Vi tok innerleia på veien inn mot Kristiansund. Det var et par trange partier, men så lenge man tar det med ro går det meste greit.Dagen ble en del lengre enn vi hadde forestilt oss, vi undervurderte distansen til Kristiansund. Dagen har likevel vært veldig fin, været har vært mildt og godt hele veien. Sola fulgte oss stort sett hele dagen. Vi klappet til kai midt i Kristiansund sentrum 1805. Vi håper på besøk i morgen!

                                     
                                          Innseiling til Kristiansund, under en av to broer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar