fredag 2. august 2013

Vi brukte dagen i går på å få tørket opp i båten. Etter en dag med mye innesitting for meg og jentenes del, var det fint å ta en runde på kjøpesenteret i Brønnøysund. Nye tusjer og fargebøker blir fine å ha til nye regnværsdager.

Vi startet fra Brønnøysund ved leggetid. Lissmor var sliten og sovnet raskt, mens Storpia brukte litt lenger tid. Det ble etterhvert stille og jeg kunne være på dekk sammen med Skippern. Det var oppholds og friskt ute. Veldig deilig å komme seg utpå igjen.

Først satte vi kursen mot Ylvingen, kjent fra nrk-serien "Himmelblå". De få plassene som var der, var fylt opp, så vi bestemte oss for å fortsette mot Vega. Det tette skydekket holdt på å bryte opp, og sola skinte ned på Vega. Et vakkert skue fra sjøperspektiv.

Vega i kveldssol

Vi kom fram til en koselig liten småbåthavn ved Ylvingen, rett ved ferjeleiet. I dag kom finværet og vi har kost oss med turer i robåt og på land. I kveld, etter legging av Lissmor, går vi til Skogsholmen i Vegaskjærgården. Veldig ustabilt nett her, så jeg byr bare på et bilde i dag. Spent på om det er noe særlig dekning utover i skjærgården dit vi skal nå. Gleder oss til mange fine naturopplevelser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar