mandag 6. august 2012

I går kveld kjente både jeg og Skippern på at vi trengte en hviledag. Vi har en fin plass her i Seljevågen, så vi bestemte oss for å være her en dag til. Været var varmt og fint fra morgenen av. Mens Skippern og Lissmor hvilte i båten, gikk jeg og Storpia på stranda. Her er det en lang, fin sandstrand med finkornet sand. Vi koste oss der en god stund.

Badenymfen
Utpå dagen begynte det å blåse opp. Det ble nesten som vi er vant med fra hjemstedet vårt. Klar blå himmel og varmt i ly av vinden, men en isende kald vind. Vi prøvde oss på en liten gåtur, men kom oss raskt tilbake til den varme båten. Nå synger det i riggen og vi ser skumtoppene piskes opp. Jeg er glad vi alle fortsatt er her, og ikke på vei over Stadthavet. I morgen er det en ny dag, da satser vi på å komme oss et lite stykke oppover på Mørekysten.


2 kommentarer:

  1. så glad for å komme hjem og lese mye bloggnytt fra dere.spennende lesestoff for oss.Tusen takk for det!En fin værdag på hytta idag!Imorgen får vi jo besøk fra sandefjord å gleder oss til det.Også blir det å treffe dere da mot neste helg.Bestefar vil også være med.Dukkehuset kommer også da ,fra Frida.Så ønsker vi dere en fin seilas videre!klemma fra oss 2

    SvarSlett
  2. Takk for det! Turen er over for meg og jentenes del, vi mønstrer av i morgen. Men skuta skal hjem. Blir hyggelig med besøl. Setter pris på det! Klem fra oss.

    SvarSlett